Распореди

Глобален годишен календар 2016/17

Терминот и просторијата за полагање по предметот Информатички технологии ги биде на 21.06.2017 во просторија 507.

Испитот по Aнглиски јазик 2 на факултет за политички науки е во четврток на 22.06.2017 во 14 часот во Амфитеатар 2.

Испитите кај Проф. Д-р. Нада Петрушева закажани на 30.06.2017 се презакажуваат на 05.07.2017 во 10ч. во амф. 2.

Јазик:     Факултет:

Јунска сесија

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?