Информација за матуранти за академска 2018/2019

Почитувани матуранти и идни студенти ве замолуваме да одвоите две минути од вашето време и детално да го прочитате ова соопштение:

Универзитетот ФОН за академската 2018/2019 воведува квоти за студирање на следниов начин (Целосни стипендисти, 300, 400 и 500 евра школарина пресметано врз основа на просекот од средно училиште, со сите вклучени трошоци за семестар), што значи дека доколку квотите се пополнат во првиот уписен рок, втор и трет уписен рок на факултетите во состав на Универзитетот нема да има. 

Со цел да сите идни студенти да има еднакво можност навремено да ги добијат сите информации за упис и за да се избегнат несакани ситуации во кои студентите ќе се соочат со пополнети квоти, воведовме систем за рано информирање и предупредување!

Детални информации за наставните програми може да прочитате на овој ЛИНК

Целиот конкурс може да го преемете на овој ЛИНК

Кандидатите треба да ги остават податоците во следниот формулар и еднаш неделно нaјновите информации ќе ги добиете во форма на СМС на вашиот мобилен телефон.

Универзитетот не одговара доколку идните студенти не ги оставиле своите податоци и нема слободни места за упис.

Дополнително може да поставувате прашања и да добивате информации во заедничката група на идни студенти на Facebook. Со приклучување преку овој линк: https://www.facebook.com/groups/378598565980366/

 

Ви се допаѓа ли ФОН Универзитет?